​Digjet stalla e bagëtive në Istog

​Digjet stalla e bagëtive në Istog

Njësitë përkatëse dhe zjarrfikësit kanë dalë në vendngjarje dhe kanë lokalizuar zjarrin.

Përveç dëmeve materiale që dyshohet të jetë në vlerë afër 5200 euro nuk raportohet për të lënduar. Njësitë përkatëse policore janë duke hetuar rastin.

Shpërndaje në: