10+ modele dhe ngjyra flokësh që do jenë kryefjalë e trendeve të pranverës: Diçka për të gjitha!

Periskopi.com Zoya

Mund të jemi ende në dimër dhe t’ju duket sikur pravera është larg, por jo dhe aq. Papritmas, do e gjeni veten në mot më të ngrohtë, diell më të fortë dhe diçka do t’ju mundojë: Ç’të bëj me flokët?

Për fatin tuaj, trendet e pranverës së këtij viti janë aq të shumëllojshme, sa do gjeni patjetër diçka për ju. Ekspertë flokësh si Justine Marjan, Sarah Klein etj, parashikojnë për Bustle trendet e flokëve pranverë 2021:

– “Mullet”

10+ modele dhe ngjyra flokësh që do jenë kryefjalë e

– Highlights me shkëlqim

10+ modele dhe ngjyra flokësh që do jenë kryefjalë e

– Highlights halogjen

10+ modele dhe ngjyra flokësh që do jenë kryefjalë e

– Shag 

– Baluke me kaçurrela

10+ modele dhe ngjyra flokësh që do jenë kryefjalë e

– Prerje të thjeshta drejt, minimaliste

10+ modele dhe ngjyra flokësh që do jenë kryefjalë e

– Fijet e ndezura në fillim të flokëve

10+ modele dhe ngjyra flokësh që do jenë kryefjalë e

– Rrënjë në kontrast me ngjyrën e pjesës tjetër të flokëve

10+ modele dhe ngjyra flokësh që do jenë kryefjalë e

– Balayage

10+ modele dhe ngjyra flokësh që do jenë kryefjalë e

– Baluket “perde”

10+ modele dhe ngjyra flokësh që do jenë kryefjalë e

– Prerje Bob

10+ modele dhe ngjyra flokësh që do jenë kryefjalë e

– Prerje Bob franceze

10+ modele dhe ngjyra flokësh që do jenë kryefjalë e

– Miksimi perfekt i argjendit + gold

– Bjondja e akullt

10+ modele dhe ngjyra flokësh që do jenë kryefjalë e

– Të kuqe

– Baluke të rënda

10+ modele dhe ngjyra flokësh që do jenë kryefjalë e

Shpërndaje në: