15 pyetje që mund t’i bësh në takimin e parë

15 pyetje që mund t’i bësh në takimin e parë

Ka një siklet të madh për gjërat që do ta pyesësh personin me të cilin po del në takim të parë, pasi nuk e njeh edhe aq mirë, ose vetë ti je si në gjemba.

Gjithsesi, ti e di që Anabel të gjendet pranë në këto raste, ndaj ja ku i ke plot 15 pyetje që mund t’i bësh në takimin e parë, për të zbuluar dhe kuptuar më shumë.

Çfarë të shtyu të më ftosh/ dalësh (me) mua në takim?
 
Në ç’fazë të jetës je tani? Çfarë kërkon saktësisht nga një partner potencial?
 
Çfarë ka vërtet rëndësi për ty, familja, paraja, miqtë, karriera, diçka tjetër?
 
A ka ndonjë çështje politike që të shqetëson për momentin? Cila është kauza që ti mbështet?
 
Si e gjen balancën mes punës dhe jetës private?
 
Ç’plane ke për pushimet?
 
Si i ke punët me kompromisin? A lëshon pe dhe bën kompromise?
 
Cilët janë elementet që e bejnë një marrëdhënie të shëndetshme?
 
Si i përballon konfliktet?
 
Cili është një problem që ke hasur në lidhjet e shkuara dhe që ende po punon për ta përmirësuar?
 
Cili është personi me të cilin flet më së shumti?
 
Dhurata më e madhe dhe më e bukur që ke marrë ndonjëherë?
 
Cili ishte mendimi i parë për mua?
 
Sa kohë shpenzon në rrjetet sociale?
 
Si e mendon të ardhmen?

Shpërndaje në: