Afronën e pyesin a është beqare, kështu përgjigjet ajo

Afronën e pyesin a është beqare, kështu përgjigjet ajo

Tashmë u bënë rreth tre muaj nga kur u kuptua kriza, apo thënë më saktë, ndarja e Bleros dhe Afronës.

Çifti ndanë rrugët befasishëm, pa bërë tre vite martesë.

Për këtë pjesë, ata nuk folën direkt e publikisht por bënë mjaftueshëm kunja e mesazhe të koduara sa për ta kuptuar publiku situatën.

E një përgjigje e Afronës ka bërë lëmsh ndjekësit sot.

Dikush e ka pyetur nëse është beqare. Bukuroshja i është përgjigjur me një “hmmm”.

Eshtë në dyshime sepse nuk e ka mbaruar në tërësi raportin me Bleron apo është në nisje të diçkaje të re?

Për këtë përgjigje, me gjasë do të na duhet të presim edhe pak./prive

Shpërndaje në: