Çmenduri po t’i shikoni këmbet e një çiklisti i cili sapo ka përfunduar garën në “Tour de France”

Periskopi.com Sporti

Çiklizim është një sport mjaft i vështirë që do përgatitje të mëdha fizike.

Një nga pjesmarrësit në garën më të madhe në botë për çiklizëm “Tour de France”, ka treguar përmes një fotografia se si duken këmbët e tij pas përfundimit të kësaj maratone, shkruan Periskopi.

Pas përfundimit të fazes së 16 më të mirëve, çiklisit Bora-Hansgrohe Pawe Poljaski postoi një fotografi të këmbëve të tij, shkruan Periskopi.

Përveç venave që janë më të theksuara, këmbet e një çiklisti fillojnë dhe mavijosen me shenja të zeza.

Shikoni fotografitë: