50 aksidente veç gjatë 24 orëve të fundit: 19 me të lënduar

Periskopi.com Lajme

Vetëm gjatë 24 orëve të fundit Policia e Kosovës ka raportuar për 50 aksidente komunikacioni.

Sipas Policisë gjatë kësaj periudhe kohore janë regjistruar 30 aksidente trafiku me dëme materiale, 19 aksidente trafiku më të lënduar, si dhe një aksident trafiku me pasoja fatale.