50 viktima nga një sulm në një klub homoseksualësh në SHBA

50 viktima nga një sulm në një klub homoseksualësh në SHBA

Të paktën 50 viktima dhe 50 të plagosur kanë mbetur në Orlando të SHBA’së, si pasojë e një sulmi në një klub nate homoseksualësh.

Shpërndaje në: