78 ditë në pushtet: Kurti i bëri 62 statuse në FB me 26,209 fjalë, dhe qëndroi 8 orë e 3 min në tv-të e Prishtinës

Periskopi.com Lajme

Kryeministri në detyrë Albin Kurti njihet si një orator i rryer, por po ashtu edhe si politikan që shkel fjalët e tij të dikurshme. Madje, se flet bukur nuk e kanë mohuar asnjëherë as oponentët e tij politikë. Por, duket se vetë Kurti është aq i entuziazmuar me veten sa një pjesë shumë të madhe të kohës së shkurtër në pushtet e ka kaluar – duke folur.

Sot është dita e 78 e Albin Kurtit si kryeministër, dhe e 25-ta si kryeministër në detyrë. Nga kjo periudhë e shkurtër kohe, ai ka zhvilluar shumë konferenca për media, ka folur shpesh në seancat në Kuvend – ku ka harxhuar kohë madje edhe duke dëgjuar shumë fjalime patetike nga deputetë – pastaj ka bërë intervista për shtypin ndërkombëtar, e intervista për televizionet e tona lokale.

Vetëm në televizionet tona lokale ai ka qëndruar para kamerave për 8 orë e 3 minuta gjithsej. Së fundi, në intervistën e RTV Dukagjinit, kryeministri në detyrë qëndroi për hiç më pak se 2 orë e 44 minuta.

Përgjatë kësaj periudhe kohe të Kurtit në pushtet, ai ka bërë në faqen e tij në Facebook hiç më pak se 60 statuse – pa numëruar paralajmërimet e emisioneve dhe adresimet e shumta për qytetarë dhe fjalimet e ndryshme.

Nga këto 60 statuse, ai ka shkruar gjithsej 26 mijë e 209 fjalë – duke konsumuar një pjesë tjetër tepër të madhe të kohës së tij si kryeministër.

Kurtit vazhdimisht i është përmendur relacioni me publikun (marketingu) si një prej armëve më të forta në politikë, por megjithatë, koha e kaluar para televizorëve tanë është aq e madhe sa nuk besohet që atij i mbetet shumë kohë për të punuar jashtë kamerave.

Natyrisht, kjo kohë e kaluar para mediave nuk përfshin gabimet e ndryshme e rikorrigjimet, përgatitjet para kamerës dhe shkrimet e tekstit për ta lexuar më pas, e kështu me radhë.

 

19 prill: Status në Facebook me 160 fjalë

19 prill: Status në Facebook me 103 fjalë

17 prill: Intervistë në RTV Dukagjini, 2 orë e 44 minuta

16 prill: Adresim qytetarëve, 7 minuta e 10 sekonda

16 prill: Status në Facebook me 252 fjalë

16 prill: Status në Facebook me 60 fjalë

16 prill: Adresim qytetarëve, 1 minutë e 24 sekonda

15 prill: Status në Facebook me 361 fjalë

14 prill: Status në Facebook me 1241 fjalë

12 prill: Adresim qytetarëve, 3 minuta e 31 sekonda

11 prill: Status në Facebook me 129 fjalë

9 prill: Status në Facebook me 330 fjalë

9 prill: Intervistë në Click, 58 minuta e 20 sekonda

9 prill: Status në Facebook me 154 fjalë

8 prill: Status në Facebook me 316 fjalë

6 prill: Status në Facebook me 216 fjalë

5 prill: Adresim qytetarëve, 4 minuta e 36 sekonda

3 prill: Status në Facebook me 422 fjalë

2 prill: Status në Facebook me 141 fjalë

1 prill: Status në Facebook me 577 fjalë

31 mars: Intervistë për Desk, 1 orë e 48 minuta

29 mars: Adresim për qytetarë, 8 minuta e 45 sekonda

29 mars: Status në Facebook me 552 fjalë

28 mars: Status në Facebook me 180 fjalë

27 mars: Status në Facebook me 112 fjalë

27 mars: Status në Facebook me 105 fjalë

26 mars: Status në Facebook me 194 fjalë

25 mars: Status në Facebook me 110 fjalë

25 mars: Status në Facebook me 545 fjalë

24 mars: Status në Facebook me 388 fjalë

23 mars: Status në Facebook me 407 fjalë

23 mars: Status në Facebook me 220 fjalë

22 mars: Status në Facebook me 99 fjalë

21 mars: Adresim qytetarëve, 3 minuta e 3 sekonda

20 mars: Status në Facebook me 77 fjalë

19 mars: Status në Facebook me 280 fjalë

16 mars: Adresim për qytetarë, 2 minuta e 6 sekonda

16 mars: Status në Facebook me 451 fjalë

15 mars: Status në Facebook me 150 fjalë

15 mars: Status në Facebook me 161 fjalë

12 mars: Fjalim në Kuvend, 16 minuta e 28 sekonda

10 mars: Status në Facebook me 299 fjalë

9 mars: Status në Facebook me 1 mijë e 81 fjalë

8 mars: Status në Facebook me 233 fjalë

7 mars: Status në Facebook me 1248 fjalë

6 mars: Status në Facebook me 1408 fjalë

5 mars: Fjalim në FSK, 7 minuta e 34 sekonda

5 mars: Status në Facebook me 1975 fjalë

4 mars: Status në Facebook me 700 fjalë

3 mars: Status në Facebook me 159 fjalë

2 mars: Status në Facebook me 469 fjalë

29 shkurt: Status në Facebook me 1574 fjalë

28 shkurt: Status në Facebook me 334 fjalë

27 shkrut: Konferencë për media, 28 minuta e 24 sekonda

27 shkurt: Status në Facebook me 244 fjalë

27 shkurt: Status në Facebook me 68 fjalë

24 shkurt: Status në Facebook me 176 fjalë

22 shkurt: Status në Facebook me 64 fjalë

21 shkurt: Status në Facebook me 343 fjalë

20 shkurt: Status në Facebook me 942 fjalë

19 shkurt: Status në Facebook me 1846 fjalë

17 shkurt: Adresim për qytetarë, 2 minuta

14 shkurt: Status në Facebook me 212 fjalë

13 shkurt: Status në Facebook me 991 fjalë

12 shkurt: Intervistë në Rubikon, 1 orë e 38 minuta

11 shkurt: Status në Facebook me 289 fjalë

10 shkurt: Adresim për qytetarë, 5 minuta e 14 sekonda

8 shkurt: Status në Facebook me 63 fjalë

7 shkurt: Status në Facebook me 96 fjalë

6 shkurt: Status në Facebook me 316 fjalë

6 shkurt: Status në Facebook me 134 fjalë

6 shkurt: Status në Facebook me 102 fjalë

4 shkurt: Intervistë në RTK, 55 minuta

4 shkurt: Status në Facebook me 82 fjalë

3 shkurt: Status në Facebook me 348 fjalë

3 shkurt: Status në Facebook me 3001 fjalë