A e dini se, Rrahman Rama dhe Bashkim Jashari kanë lidhje familjare mes vete?

Periskopi.com Lajme

Pas dorëheqjes së komandantit të deritashëm të FSK-së, Rrahman Ramës, presidentja Osmani e ka emëruar menjëherë gjeneralmajor Bashkim Jasharin si komandant të ri të Forcës së Sigurisë së Kosovës.

Pozita më e rëndësishme ushtarake në vend ka kaluar nga daja tek nipi. Jashari dhe Rama kanë lidhje familjare mes vete.

Bashkim Jashari është djalë i hallës së Rrahman Ramës.

“Gruaja e Ademit dhe gruaja e Rifatit kanë qenë halla të Rrahman Ramës”, ka konfirmuar për Klan Kosova, Halit Barani, i cili njeh të dy familjet.