A kanë konsumuar drogë Milaim Zeka dhe Besa Gaxherri

A kanë konsumuar drogë Milaim Zeka dhe Besa Gaxherri

Milaim Zeka dhe Besa Gaxheri ishin të ftuar në rubrikën “Pa marre” te “EliteZone”. Një ndër pyetjet ishte se a kanë konsumuar këta të dy ndonjëherë drogë. Përgjigjja ishte “Jo” nga të dy. Madje Milaimi nuk e la pa e cekur se ai kurrë në jetë as kazino nuk ka luajtur.

Shpërndaje në: