A po e tradhëton Haradinaj opozitën?

A po e tradhëton Haradinaj opozitën?

Ramush Haradinaj sot ka dhënë sinjalet më të mëdha se ai ka nisur rrugën e tradhëtisë ndaj opozitës.

Ai ka thënë se “nuk mund të bëhet si Visar Ymeri dhe të tjerët”. Haradinaj deklaroi:

Në emër të një partneriteti opozitar e kemi përkrahë edhe këtë punë, por këtë punë po nuk është akt që muj me e ba. Sepse unë para se me gju gaz, kam gjujtë anti-tank, unë nuk jam asi me shku me u shkrry. Më falni bre po unë jam gjeneratë tjetër, unë s’jam si Visar Ymeri ose si ky tjetri, jamë gjeneratë tjetër vëllau i jem, nashta keni harru, jo jo veç menoje…unë jam kanë gjeneratë e Adem Jasharit E nuk muj me hi tash me qito sportet e vogla.

Shpërndaje në: