Adele shpërthen në lot për viktimat e Orlandos

Adele shpërthen në lot për viktimat e Orlandos

Adele ka dedikuar koncertin e saj për viktimat që humbën jetën në Orlando. Ajo koncertin e filloj me këtë dedikim emocional.

“Do të doja ta filloja këtë koncertduke ia dedikuar tërë koncertin e sotëm secilit në Orlando dhe në klubin Pulse të natës së mbrëmshme”

Shpërndaje në: