Agim Bahtiri që një vit e ka ditur se do të fitojë Trump

Agim Bahtiri që një vit e ka ditur se do të fitojë Trump

“Fitorja e Trump nuk është befasi për mua”, ka thënë Bahtiri.

Madje kryetari i Mitrovicës, deklaroi se këtë ia ka bërë të ditur edhe udhëheqësve të shtetit të Kosovës.

“U kam thënë me 25 gusht të vitit të kaluar Presidentit Hashim Thaçi dhe Kryeministrit Isa Mustafa se Trump do të fitojë”.

“E dimë që kemi një ndjenjë për Clintonët dhe ne do të jemi mirënjohës për atë familje, por megjithatë ne duke ditur fuqinë e Trump, apo fuqinë e njerëzve që e rrethojnë atë – çdo herë kamë thënë se njerëzit e fuqishëm do të punojnë shumë për të dhe do të jetë fitues. Sepse menaxhimi i tyre është shuam i fuqishëm”.

Madje Bahtiri ka thënë se edhe ky vet do të bëhet udhëheqës shteti si Trump.

“Do të bëhem kryeministër i Kosovës ka thënë Bahtiri”, në intervistën në Klan Kosova.

Shpërndaje në: