Aktakuzë për Ukë Rugovën dhe 19 të tjerë

Aktakuzë për Ukë Rugovën dhe 19 të tjerë

Prokuroria Speciale ka ngritur sot aktakuzë pranë Departamentit për Krime të Rënda në Gjykatën Themelore të Prishtinës kundër 19 të pandehurve në rastin “Rugova”.

Në këtë listë janë Ukë Rugova, Izet Beqiri, Azad Beqiraj, Fitim Beqiri, Visar Beqiri, Florian Petani, Kujtim Avdyli, Edison Idrizaj, Qefser Baholli, Liridona Beqiri, Hamza Beqiri, Driton Voca, Hamza Beqiri, Astrit Haraqija, Valon Selimi, Beg Shaqiri, Hasan Shaqiri, Azem Koskoviku, Alban Agushi, Haxhi Islami, Ragip Gashi dhe Fadil Ahmeti.

Shpërndaje në: