Akuariumi brenda të cilit tash mund ta kaloni edhe natën

Akuariumi brenda të cilit tash mund ta kaloni edhe natën

Këtë vend mund ta eksploroni dhe të kaloni natë të pa harruar

Ky akuarium fton fëmijë të rinjë dhe të rritur

Mund edhe të darkoni brenda kësaj mrekullie. Një natë këtu kushton rreth 150 dollarë

Shpërndaje në: