Alarm për bombë, evakuohen tri stacione hekurudhore

Alarm për bombë, evakuohen tri stacione hekurudhore

“Pas thirrjes se është vendosur në stacionet e trenit bomba, janë evakuuar 1.000 njerëz nga stacioni hekurudhor Kazan dhe Leningradit, ndërsa 750 janë evakuuar të Yaroslavl”, tha një burim i paidentifikuar nga shërbimi i sigurisë ruse, transmeton lajmi.net.

Sipas tij, së shpejti pritet ardhjen e specialistëve për të shqyrtuar territorin, raporton Sputnik.

Shpërndaje në: