Alarmante/ Reshjet dëmtojnë pendën e Mirushës, rrezikon të shembet (Video)

Alarmante/ Reshjet dëmtojnë pendën e Mirushës, rrezikon të shembet (Video)

Liqeni është mbushur si asnjëherë më parë dhe penda është dëmtuar dhe ka rrezik të shembet.

Kërkohet ndërhyrje e institucioneve qendrore dhe lokale që të merren masa, në të kundërtën rrezikohet të ndodh ndonjë tragjedi, raporton Malisheva

Vetëm 200 metra nën pendë ndodhet fshati Mirusha i cili rrezikohet i tëri./Periskopi

https://www.youtube.com/watch?v=ogWeWB9Hsso&feature=youtu.be

Shpërndaje në: