Alba thotë se dëshiron veç djalë shqiptar për burrë

Alba thotë se dëshiron veç djalë shqiptar për burrë

Alba i ka treguar Santianës dhe Ardit se çfarë nacionaliteti dëshiron ta ketë burrin e saj.

“Ne që jetojmë jashtë trojeve shqiptare në diasporë e kemi vështirë të gjejmë dikën për lidhje”.

“Sepse nuk ka shumë shqiptarë afër, shembull unë që jetoj në Vankuver nuk ka shumë shqiptarë. Kam qejf ta kem burrin shqiptar”, ka thënë Alba.

Shpërndaje në: