“Albin Kurti që 141 ditë i’u ka ikur të gjitha debateve me analistë e gazetarë”

Periskopi.com Lajme

Betim Gjoshi nga Partia Demokratike e Kosovës ka kritikuar kryeministrin e Kosovës, Albin Kurti se po iu ikë debateve me analistë e gazetarë.

Sipas Gjoshit, Kurti nuk po ka guxim të sfidohet nga asnjë panel e me asnjë pyetje.

Gjoshi thotë se: “e gjithë jeta e tij karakterizohet nga ikja”, duke iu referuar kryeministrit Kurti.

Ky është postimi i tij:

Qe 141 ditë Albin Kurti është kryeministër dhe të gjitha debateve televizive me analistë e gazetarë iu ka ikur me sukses.
Ai nuk po ka guxim të sfidohet nga asnjë panel dhe me asnjë pyetje.
Çfarë kryeministri që nuk guxon me debatu për “punën” e vet.
Në fakt e gjithë jeta e tij karakterizohet nga ikja.

Shpërndaje në: