Ana e butë e Donald Trump përmes fotove personale

Ana e butë e Donald Trump përmes fotove personale

Materialet të cilat përfshijnë shënime personale të shkruara me dorë, albumin e dasmës së Donald dhe bashkëshortes së tij çeke, albumin e fëmijërisë së djalit të madh të Trump, Donald J, dhe shumë fotografi të tjera tregojnë republikanin ashtu siç nuk e keni parë kurrë, duke shfaqur kështu një anë të butë të tij.

3a26ddde00000578-3913524-image-a-2_1478541617833 3a26ddc300000578-3913524-image-a-4_1478541631928 3a26df6f00000578-3913524-image-a-45_1478611416489 3a29092700000578-3913524-image-a-38_1478561130733 3a26dd1600000578-3913524-image-a-11_1478541839606 3a29266e00000578-3913524-image-a-39_1478561141254 3a29091f00000578-3913524-trump_holds_little_eric_s_hand_from_all_the_photos_donald_shows_-a-44_1478623480726 3a26ddfe00000578-3913524-image-a-20_1478541901751 3a26dd1200000578-3913524-image-a-12_1478541854074 3a29266100000578-3913524-ivanka_cuts_the_cake_at_her_birthday_celebration_chocolate_with_-a-45_1478623503691 3a26dd4200000578-3913524-image-a-43_1478611376895 3a26dd6f00000578-3913524-image-a-15_1478541867676 3a2e55e300000578-3913524-image-a-49_1478623766298 3a26de0e00000578-3913524-trick_or_treats_for_gi_joe_don_jr_ballerina_ivanka_and_toy_soldi-m-63_1478617065802 3a26dc5500000578-3913524-image-m-28_1478541963091 3a2e4d7c00000578-3913524-image-m-52_1478624258505

Shpërndaje në: