Artistja që përdorë syrin për të pikturuar

Artistja që përdorë syrin për të pikturuar

Artistja Tal Pelege, përdorë syrin e saj për të pikturuar.

Ajo krijon një punë të mrekullueshme dhe imagjinate perfekte nga filmat e vizatuar.

Kjo video ju njofton më shumë me punën e saj.

Shpërndaje në: