Avdullah Hoti: Dogana këtë vit ka realizuar mbi 1 miliard euro

Avdullah Hoti: Dogana këtë vit ka realizuar mbi 1 miliard euro

 

Ai ka lavdëruar punën e doganave në raport me të hyra dhe ambientin e të bërit biznes. Sipas tij, këtë vit dogana ka realizuar të hyra mbi 1 miliard euro.

Hoti po ashtu ka lavdëruar edhe të arriturat e ATK-së, që ka realizuar këtë vit.

Shpërndaje në: