Babai e çon me kamion djalin në mbrëmjen e semimaturës (Video)

Periskopi.com Fun

Mbrëmja e Semimaturës është një moment i veçantë për çdo të ri që përfundon shkollën dhe që shoqërohet padyshim me kujtime të paharrueshme.

E nëse vendos ta bësh këtë ditë sa më të veçantë, duhet patjetër të bësh diçka ndryshe nga të tjerët.

Këtë gjë kishte vendosur të bëjë babai i një semimaturanti nga Zhuri i Prizrenit, i cili kishte zgjedhur të dërgoj djalin e tij në mbrëmjen e semimaturës me kamion.

Kjo ka bërë shumë prej nxënësve të reagojnë në mënyrë pozitive me këtë befasi të këtij të riu.

Videon mund ta shihni duke klikuar këtu.