Bardhyl Meta godet VV’në dhe Bislimin: Lajm shkencor, si Covid-19 s’e prek Vetëvendosjen

Periskopi.com Lajme

Bardhyl Meta ka reaguar ndaj deklaratës së Besnik Bislimit i cili ka thënë se asnjë zyrtar i Vetëvendosjes nuk është i infektuar me koronavirus.

Meta ka ironizuar me Bisimin duke thënë se Vetëvendosja qenka imune ndaj koronavirusit.

“Komenti: Qenka imune VV-ja nga Covid19?! Ky “Fakt” – gjithsesi, ështē “Lajm Shkencor””, ka shkruar Meta në Facebook.

Ky është shkrimi i tij:

Besnik Bislimi, Nënkryetari I Vv-së, paska deklaruar se “Asnjë zyrtar apo aktivist i yni nuk është infektuar me Covid-19 pas tubimit të 12 qershorit”!

Komenti: Qenka imune VV-ja nga Covid19?!

– Ky “Fakt” – gjithsesi, ështē “Lajm Shkencor”!?

Urojē që t’a rrok-in bota e shkencës gjithandej – Institutet kërkimore e shkoncore elitate të botës!

Ndërkohë, po mē bie ndermend, se edhe punësimi “shēnonte ngritje rreth mbi 6% nē Qeverisjen e VV-së dhe “Ministrit Bislimit”!? – përdallim prej gjithë botës, ku kishtë rënie drastike, dhe, mes tjerash, Mbretëria Bashkuar zbardhte faktin se shënjonte kulmin e ngritjes së papunësisë!?

Shnet, shnet…

Shpërndaje në: