Bebet flasin me njëra tjetrën një orë pas lindjes

Bebet flasin me njëra tjetrën një orë pas lindjes

Ky është një moment që do ju bëjë të qeshni

Shikoni këta binjakë të sapolindur

Ka vetëm një orë që kanë lindur dhe ata po zhvillojnë bisedën e parë me njëri tjetrin

Fatmirësisht, pas një dialogu mes bebeve, gjithçka shkoi mirë

Shpërndaje në: