Bie nga kati i treti i një ndërtese një punëtor në Gjirokastër

Bie nga kati i treti i një ndërtese një punëtor në Gjirokastër

Një punëtor i cili punonte në zonën muzeale të qytetit të Gjirokastrës ka rënë në mynyrë aksidentale nga kati i tretë i një ndërtese. Menjëherë pas njoftimit në vendngjarje kanë mëbërritur policia dhe ambulanca.

I lënduari është transportuar në spital për të marrë ndihmën e nevojshme, ndërsa rrethanat e rrëzimit ende nuk janë të qarta./opinion

Shpërndaje në: