‘Brumbulli’ Dune nga Volkswagen që lansohet më 2017 (Foto)

‘Brumbulli’ Dune nga Volkswagen që lansohet më 2017 (Foto)

Tani kompania ka bërë të ditur se do të sjellë një makinë të re, nga po ky brend, transmeton Telegrafi.

Dune është makina e vogël që lansohet më 2017, që pos dy dyerve të zakonshme, ka një tavan që hapet varësisht nga dëshira.

Me linja të buta dhe aerodinamikë të shtuar, ky model pritet të jetë mjaftë i kërkuar. Duke ia shtuar kësaj faktin se çmimi është 31 mijë dollarësh, kërkesat vetëm se do të shtohen, meqenëse është një shumë e përballueshme.

Megjithatë, kjo makinë lë për të dëshiruar sa i përket shpejtësisë që arrin. Me 170 kuajfuqi, ky VW nuk ka mundësi të lëvizë me shpejtësi, megjithëse nuk dihet cila do të maksimalja.

Në fotografitë e postuara më poshtë, mund të shihni si duket nga afër kjo makinë. /Telegrafi/

brumbulli-dune-nga-volkswagen-qe-lansohet-me-2017-foto-2

brumbulli-dune-nga-volkswagen-qe-lansohet-me-2017-foto-3

brumbulli-dune-nga-volkswagen-qe-lansohet-me-2017-foto-4

brumbulli-dune-nga-volkswagen-qe-lansohet-me-2017-foto-5

brumbulli-dune-nga-volkswagen-qe-lansohet-me-2017-foto-6

brumbulli-dune-nga-volkswagen-qe-lansohet-me-2017-foto-7

brumbulli-dune-nga-volkswagen-qe-lansohet-me-2017-foto-8

brumbulli-dune-nga-volkswagen-qe-lansohet-me-2017-foto-9

brumbulli-dune-nga-volkswagen-qe-lansohet-me-2017-foto-10

Shpërndaje në: