Certifikohen rekrutët e parë FSK-së nga komunitetet jo shqiptare

Certifikohen rekrutët e parë FSK-së nga komunitetet jo shqiptare

Në Komandën e Doktrinës dhe Stërvitjes në Ferizaj sot do të mbahet ceremonia e certifikimit it të rekrutëve të FSK-së nga komunitetet jo shumicë, gjenerata e parë 2017.

Këtë ceremoni që mbahet në kazermën “Skënderbeu në Ferizaj do ta ndjekin edhe presidenti i Kosovës Hashim Thaçi, ambasadori i SHBA-ve Greg Delawie, krerët e FSK-së,etj.

Shpërndaje në: