Çim Peka: Ne nuk ua marrim në gojë amerikanëve

Periskopi.com Lajme

Gazetari i njohur Çim Peka sfidon Amerikën.

Ai tha përballë Sonila Meços, se ata nuk do t’ja marrin në gojë Amerikës, por do e kontestojnë atë.

“Megjithatë te kjo që më drejtohet mua dhe gazetarëve të tjerë. Rama ngatërron një gjë. Ne nuk ua marrim në gojë amerikanëve, ne flasim për ta dhe i kontestojmë. Rama është ai që ka nevojë t’ua marrë në gojë amerikanëve”, ka thënë Çimi.