Deliu – Kodra nuk ka informacione çka po ndodh me Demarkacionin, por ka një mendim

Deliu – Kodra nuk ka informacione çka po ndodh me Demarkacionin, por ka një mendim

Në një intervistë në Interaktiv ajo tha se Qeveria nuk u ka dhënë asnjë informatë, por thotë se do të ishte mirë të ndodh një konsensus i përbashkët i subjekteve politike.

“Do të ishte mirë të kishim një kosensus të përbashkët. Nuk ka zgjidhje konkrete aktualisht . Nuk kam qëndrim dhe nuk është parë që do ta kemi shpejtë. Tentativat e fundit nga Naim Rashiti kanë dëshmuar se partitë politike në pushtet kanë vullnet të bashkëpunojnë me opozitën për të gjetur një konsensus. Është në duart e të gjithëve”, tha ajo./ Periskopi

 

Shpërndaje në: