Dështojnë të votohen disa pika, mungon kuorumi në Kuvend

Periskopi.com Lajme

Për shkak të mungesës së kuorumit, Raporti vjetor i Performancës së Zyrës Kombëtare të Auditimit për vitin 2021, nuk ka arritur të kalojë.

Për ishin vetëm 48 vota, duke ia pamundësuar kuorumin kësaj pike.

 

Nuk pati kuorum as për votimin e Projektligjit për deklarimin, prejardhjen dhe kontrollin e pasurisë dhe të dhuratave. Në këtë pikë vetëm 52 deputetë morën pjesë në votim.

As për raportin vjetor të Agjencisë Kosovare të Privatizimit për vitin 2021 nuk pati kuorum.