Disa arsye pse ndahen çiftet

Disa arsye pse ndahen çiftet

Lidhjet e gjata duket sikur janë të vulosura me vulën e përjetësisë, por janë gabimet njerëzore ato që krisin dashuritë e mëdha. Mund të kenë kaluar mbi 8 vite dhe “lufta e vërtetë” është të mbash pasionin ndezur si vitet e para.

Kini kujdes nga situatat e mëposhtme, shkaktarët kryesore të prishjes së një lidhjeje.

  1. Çështjet e parave
  2. Zënkat pa kuptim
  3. Mungesa e komunikimit
  4. Mungesa e mirëkuptimit, tolerancës. Në një formë apo në një tjetër dikush gjithmonë duhet të tregohet tolerant ndaj tjetrit
  5. Gënjeshtrat
  6. Rrëmuja mbizotëron mbi pastërtinë! Forcohuni pak të jeni më të rregullt, që partnerja i/e juaj mos të punojë për të dy.
  7. E fundit, por jo më pak e rëndësishme mos i thoni jo dashurisë.

Shpërndaje në: