“Dojna me na i rritë edhe neve penziat, me ia ble nipave edhe mesave naj çokollatë” – Ku mbeti premtimi i Kurtit për pensionistët, flet Njazi Gashi

“Dojna me na i rritë edhe neve penziat, me ia ble nipave edhe mesave naj çokollatë” – Ku mbeti premtimi i Kurtit për pensionistët, flet Njazi Gashi

Kryetari i Lidhjes së Organizatave Komunale të Pensionistëve dhe Invalidëve të Punës, Nijazi Gashi në një video-podcast për Periskopin ka folur për ‘çokollatat’ që kryeministri Kurti ua pat premtuar pensionistëve.

Gashi ka thënë për Kurtin se tjetër gjë ka premtuar, ndërsa ndryshe po vepron.

“Si duket është një sindrom i shqiptarëve po më vjen keq që po i përfshijë krejt shqiptarët në bazë të llojit të Albin Kurtit, por një fjalë popullore shqiptare thotë “mes të thënit dhe të bërit është identitet”, dhe këta po e dëshmon edhe kryeministri i ynë, tjetër po flasum, tjetër po veprojmë”, u shpreh ai për Periskopin.

Deklarata e plotë e dhënë për Periskopin:

Shpërndaje në: