Donald Trump dhe Vladimir Putin, puthen në Lituani

Donald Trump dhe Vladimir Putin, puthen në Lituani

Donald Trump dhe Vladimir Putin kanë një flirtim politik në distance. Ky flirtim ka nxitur imagjinatën e një artisti lituanez. Në një murale gjigante, Trump dhe Putin, janë vizatuar duke ndarë një puthje pasionante.

Shpërndaje në: