Dosjet gjyqësore në frigorifer

Dosjet gjyqësore në frigorifer

Cilat janë dosjet e mëdha qe presin gjykim

Sipas burimeve nga hetuesia e eulex-it është shtuar presioni ndaj prokurorëve vendor që më në fund të përpilojnë aktakuzat dhe të fillojnë gjykimet për disa raste të cilat ata i vlerësojnë si “raste të mëdhaja”.

Për me shum shikoni videon…

Shpërndaje në: