Drenica i ka disa pyetje për Hashim Thaçin

Drenica i ka disa pyetje për Hashim Thaçin

Ditë më parë në Skënderaj ishin shfaqur grafite ku kërkohej të dihej nga Hashim Thaçi, kreu i PDK-së ku është Sami Lushtaku. E sot në Drenas janë shfaqur grafitë të cilat shtrojnë pyetje drejt zëvendëskryeministrit Hashim Thaçi.

Udhëheqësi i PDK-së, parti e cila pos Skënderajn edhe Drenasin e ka bastion, kësaj radhe nëpërmes grafitit është pyetur se ku janë vëllezërit Ramadani, Demaku dhe Kiqina.

“Hashim… Ku janë vellezrit Ramadani, Demaku, Kiqina?”, shkruhet me të kuqe, në tri lokacione të Drenasit.

Shpërndaje në: