Emmerson: Prokuroria na i dha 70 mijë shënime, e asnjë provë

Periskopi.com Lajme

Avokati i Kadri Veselit, ka thënë se Prokuroria ia dha mbrojtjes 70 mijë shënime, e asnjë provë.

“Prokuroria ka vonuar procesin e nxjerrjes së materialeve në mënyra të ndryshme. Na është dhënë një indeks dhe për ne është e pamundur që ta kuptojmë përmbajtjen e atij indeksi, rreth 68 mijë e 700 shënime. Si ekipe të mbrojtjes jemi marrë vesh që t’i ndajme mes vete që ta dimë se cka do të duhen përshkrime të metjshme, të hollësishme.  Si ekipe të mbrojtjes që qëndrimi jonë është të kërkojmë zgjatjen e secilit afat, se si ndryshe mundo ta dijmë se cili material është i rëndësishëm për mbrojtjen. Bëhet fjalë për më shumë se 70 mijë shënime dhe nuk dimë për sa prova flasim. Kemi për detyrë të kërkojmë zgjatjen e afateve”, ka thënë Emmerson./Periskopi