Eskalon në konvikt Robert Berisha: Shikone videon

Periskopi.com Showbiz

Këngëtari Robert Berisha ka kohë që është karantinuar në konviktet e Prishtinës për shkak të pandemisë koronavirus

Ai fillimisht u ankua shumë për këtë vendim, mirëpo tani duket se është adaptuar dhe po kalonë kohë të mirë aty Brenda, kjo spjegohet më së mirë duke e parë humorin e tij.

Roberti duke qëndruar kot, e ka hapur një profil në TikTok dhe aty është duke postuar video qesharake në të cilat ai shihet duke aktruar personazhe të ndryshme.

Ndryshe Robeti kishte thënë se ka kërkuar ndihmë nga Ambasada Amerikane për shkak se është shtetas amerika, por ata nuk i kanë kthyer asnjëpërgjigje.

Shpërndaje në: