Fabrika e Ujit në Shkabaj, funksionale në pjesën e parë të 2017-ës

Fabrika e Ujit në Shkabaj, funksionale në pjesën e parë të 2017-ës

Kjo është bërë e ditur në takimin e katërt të Komitetit Drejtues të Fazës III.
Zëdhënësja e KUR “Prishtina”, Arjeta Mjeku- Azizi, ka bërë të ditur se gjithçka po shkon sipas planit të paraparë.

“Me ndërtimin e kësaj fabrike gjithçka po shkon sipas planit dinamik. Dhe pas pranimeve teknike të punimeve,ajo do të nisë punën. Kjo pritet të ndodhë diku në fillim të pranverës”, ka thënë zëdhënësja Mjeku- Azizi.

Shpërndaje në: