Befason Fero, a po mendon që t’i bëjë dy gra? Thotë se feja e lejon

Befason Fero, a po mendon që t’i bëjë dy gra? Thotë se feja e lejon

Fero tashmë ka kohë që ka kaluar në rrugën e fesë.

Ai i është përkushtuar “kokë e këmbë” dhe nuk le gjë pa i kushtuar asaj.

Pas çdo dite që kalon, ish-reperi shfaqet çdo herë e më i përkushtuar duke ndarë citate të librave të fesë islame.

Së fundi, ai ka habitur me postimin e tij.

Fero ka publikuar një fotografi të një shprehje nga dijetari i ndjerë musliman me origjinë shqiptare, Shaykh Al Albani.

“Nuk është e lejuar për një grua që t’ia pamundësojë burrit të saj marrjen e një gruaje të dytë.”, thuhet në të.

Kjo ka ngjallur dyshime nëse Fero po e mendon një gjë të tillë.

Shpërndaje në: