Femrat e puthin në buzë dhe i shkundin k*qet: Nuk do ta besoni arsyen pse statuja ‘Victor Noir’ është më e famshmja në Paris

Femrat e puthin në buzë dhe i shkundin k*qet: Nuk do ta besoni arsyen pse statuja ‘Victor Noir’ është më e famshmja në Paris

Statuja e gazetarit francez Victor Noir, i cili u vra nga duart nipit të perandorit Napoleon Bonaparta, është statuja më e famshme e varrezave Père Lachaise në Paris, ku më shumë se 3 milionë njerëz e vizitojnë atë, kryesisht femra, për ta puthur në buzë dhe shkundur k**et e tij.

Kjo është për shkak të besimit dhe besëtytnive se nëse femrat fërkojnë gjymtyrëte tij , ato do mund të kenë shumë fëmijë, do të kenë një jetë seksuale shumë të lumtur dhe do të gjejnë një partner.

Edhe pse nuk dihet se kur dhe si filloi vala e bestytnive, femrat nga e gjithë bota e vizitojnë statujën. Madje, besohet se duhet të prekni këmbën e djathtë të ‘Victor Noir’ për të pasur një fëmijë dhe të majtën për të pasur dy fëmijë të tjerë.

Shpërndaje në: