Fishekzjarret mund të mos përdoren vetëm në ceremoni festive

Fishekzjarret mund të mos përdoren vetëm në ceremoni festive

Fishekzjarret mund të mos përdoren vetëm në ceremoni festive dhe aty të mbarojë puna e tyre

Ky artist na tregon se ai i përdorë ato për të pikturuar

Puna e tij jo rrallëherë ka hasur në vështirësi pasiqë ai shpesh edhe është lënduar

Por në fund rezultati është i mahnitshëm

Shpërndaje në: