Fletoret e 2pac kushtojnë 35 mijë dollarë

Fletoret e 2pac kushtojnë 35 mijë dollarë

Instituti i Teknologjisë “Massachusetts”, i cili merret më shitjen e artikujve të sapo zbuluar, ka nxjerr në shitje tri fletore në të cilat reperi i famshëm amerikan 2pac ka shkruar ide të teksteve të këngëve të tij.

Çmimi për tri fletoret është 35 mijë dollarë, por marrë parasysh adhuruesit e shumtë të reperit të ndjerë kjo nuk pritet të jetë shumë problematike.

Por, shitjen e tyre është duke e kundërshtuar nëna e reperit Tupac, Afeni, e cila dëshiron t’i ketë afër vetes gjërat e birit të saj.

2pac u vra në vitin 1996 por vazhdon të konsiderohet si një nga reprët më të talentuar dhe më me ndikim./Insajderi

 

Shpërndaje në: