Gëzim Kelmendi nuk mori ftesë nga Hashim Thaçi, por do donte të shkonte

Gëzim Kelmendi nuk mori ftesë nga Hashim Thaçi, por do donte të shkonte

Edhe pse Kelmendi nuk ka marr ë një ftesë të tillë, dhe vlerëson që meqë nuk i ka shkuar ftesa, ajo duhet të jetë për grupet parlamentare, raporton Periskopi.

“Nuk më ka ardh një ftesë e tillë ende, mos ka menduar ai përfaqësuesit e grupeve parlamentare . Nëse e ka drejtuar te subjektet politike do të duhej të më ftonte. Do të merrja pjesë, është e mirëseardhur, kjo çështje ka filluar qysh moti, iniciativë e mirëpritur e presidentit”, thotë Kelmendi për Periskopi.com

Shpërndaje në: