Gjendja në Irak pas luftimeve mes forcave irakiane dhe ISIS’it

Gjendja në Irak pas luftimeve mes forcave irakiane dhe ISIS’it

Në Fallujah të Irakut ditëve të fundit kanë ndodhur luftime të ashpra mes forcave irakiane dhe ISIS’it. Kështu duket vendi pas luftimeve.

Shpërndaje në: