Gjërat që nuk i dini për gruan e Trump-it

Gjërat që nuk i dini për gruan e Trump-it

Donald Trump shokoi botën kur lajmëroi se do të garonte për president të SHBA-së. Ndryshe nga burri saj, Melania Trump dëshironte të qëndronte më larg medias, dhe të mbështeste burrin e saj në heshtje.

Ja disa disa fakte interesante për Zonjën e parë më të re të SHBA-ve:

1. Melania Trump është zonja e parë e Amerikës e lindur në një shtet komunist. Ajo është nga Sllovenia, ish shtet jugosllav.

2. Karrierën e modelingut e ka filluar në moshën 5 vjeçare, dhe është e para zonjë e parë e Amerikës të ketë pozuar nudo.

3. Martesa e saj me presidentin Donald Trump ka kushtuar plot 1 milion dollar.

4. Ka diplomuar për arkitekturë dhe dizajn, dhe ka një linjë të veten të bizhuterive

5. Të gjitha pronat e Trump janë rimodeluar nga vetë Melania

6. Kohën kur ajo u takua me Trump, ai ishte në lidhje me një grua tjetë

7. Edhe pse politika i pëlqen shumë, ajo ka vendosur që të mos merret me politikë dhe këtë gjë të ia lërë në dorë burrit të saj

8. Ajo është gruaja e tretë e Trump dhe është 24 vjet më e re se ai

9. Melania flet rrjedhshëm 5 gjuhë; sllovenisht, serbisht, anglisht, frëngjisht dhe gjermanisht

10. Edhe pse tashmë është një grua mjaft e zënë me punë, ajo insiston që djali i saj dhe i presidentit, Baron, të rritet nga ajo pa ndihmën e dadove.

11. Ajo është aktive në organizata bamirësie, si Fondacioni për Kancerin e Gjirit, Kryqi i kuq, etj.

Shpërndaje në: