Gruaja që u vra në Pejë ishte punonjëse shëndetësore

Gruaja që u vra në Pejë ishte punonjëse shëndetësore

Mëngjesin e sotëm i dyshuari Edmond Lajqi e ka privuar nga jeta gruan e tij Gjyljeta Ukellën në Pejë.

Rreth rastit ka reaguar Drejtoria e Shëndëtësisë dhe Mirëqenies Sociale në Pejë, pasi viktima ishte e punësuar aty për dy dekada si asistente e stomatologut në Poliklinikën Stomatologjike në Pejë.

“Të tronditur thellë nga vrasja makabre e koleges tonë,punëntores shëndetësore te stomatologjisë të ndjerës Gjyljeta Ukella. Do të mbetet ne kujtimet e secilit koleg për punën dhe dhe urtësinë që e ka karakterizu përsonalitetin e Gjyljetes. U prehshë në parajsë!” u shprehën nga kjo drejtori.

Shpërndaje në: