Haradinaj: Qytetarëve të tjerë kurrë mos t’iu përsërit fati i Thaçit

Haradinaj: Qytetarëve të tjerë kurrë mos t’iu përsërit fati i Thaçit

Në profilin e tij, ai ka shkruar që shpreson që qytetarëve tanë kurrë mos t’iu përsëritet fati i tij, transmeton Periskopi.

Ja postimi i tij:

Duke shpresuar që qytetarëve tanë kurrë mos t’iu përsëritet fati i tij dhe të bindur në lirimin edhe të tjerëve që po mbahen padrejtësisht nëpër burgje, sot i urova mirëseardhje Nënkolonel Nehat Thaçit i cili e bashkoi popullin në një qëndrim dhe si rezultat i saj sot ai është i lirë.

 

Shpërndaje në: