‘HOLI’ , festivali i ngjyrave

‘HOLI’ , festivali i ngjyrave

Festivali i ngjyrave ka shumë vite që festohet.

Ky festival shënon ardhjen e pranverës.

Ai sjell atmosferë të ngrohtë.

Këtu mblidhen mijëra njerëz për të shprehur dashurinë dhe lumturinë.

 

Shpërndaje në: