Humolli i VV-së me veteranët: Këta ia rrahin krahun në shenjë respekti

Deputeti Fatmir Humolli i VV-së, ka kaluar kah protesta e veteranëve dhe të njëjtit ia kanë rrahur krahët ( në shenjë respekti, kuptohet).

Por më herët, veteranët kanë penguar deputeten tjetër të VV-së, Fatmire Kollçakun që të hyjë në Kuvend.

Veteranët dje kanë njoftuar se nuk do t’i lejojnë të hyjnë deputetët që votuan për Ligjin e Pagës minimale, ku përjashtohet kjo kategori.

E Humollin e VV-së, duket se e lejuan, pasiqë ky është kundër partisë në pushtet për çështjes e pagës së veteranëve.

-->

MË SHUMË PËR

TE FUNDIT